Balta Mică a Brăilei - banner

Roxana Badea


„Am fost entuziasmată și impresionată de filmul România Sălbatică, iar atunci când am avut oportunitatea de a mă alătura acestei echipe de oameni faini și cu idei remarcabile, decizia mea a fost imediată.

Iubesc animalele, toate, de la cel mai mic gândăcel până la cea mai elegantă lebădă sau cel mai pufos și adorabil urs și cred cu tărie în importanța conservării biodiversității. Pentru că impactul acțiunilor mele ca individ este limitat, am convingerea că, prin unirea forțelor într-un ONG precum România Sălbatică, putem să contribuim la răspândirea informației, la educare în rândul publicului și la implicarea activă în proiecte de conservare.”

 

Roxana lucrează în IT și încearcă să compenseze timpul petrecut în fața calculatorului cu ieșirile pe munții din Brașov și nu numai. De asemenea, merge cu entuziasm în călătorii ce presupun fotografierea faunei din țară sau din afara ei.

Este membru activ FORONA (Organizația Fotografilor de Natură din România) și este recunoscătoare colegilor din organizație pentru oportunitățile și cunoștințele împărtășite, prieteni cu aceeași pasiune pentru natură și viață sălbatică.

S-a alăturat echipei România Sălbatică în 2022 și pe lângă editare de articole și informații pentru paginile asociației, își folosește experiența de software tester sau ajută la organizarea evenimentelor asociației cum ar fi LYNX Festival.

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului