Piatra Craiului - banner

Codruța Florea


„Am aflat despre proiectul România Sălbatică în cadrul unui curs de fotografie la care am participat, susținut de Dan Dinu. M-au cucerit pe loc fotografiile din cadrul proiectului și poveștile din teren. Toate acestea s-au suprapus peste dragostea pe care o resimt de când mă știu pentru munți, păduri, ape, Deltă, Marea Neagră, floră și faună.

M-am bucurat enorm că există cineva cu asemenea dorință și tenacitate de a aduce natura României în sufletele oamenilor și care să o facă prin câteva elemente în care eu cred cu putere că pot schimba lumea: fotografia, filmul și conținutul de calitate. Așa că m-am alăturat și eu echipei.”

 

Împinsă de dragostea pe care o simte față de călătorii, natură și viața sălbatică, Codruța și-a petrecut câțiva ani în domeniul croazierelor specializate pe expediții în zone polare precum Antarctica, Groenlanda și Svalbard sau în alte zone îndepărtate și puțin atinse de om, precum Papua Noua Guinee, estul îndepărtat al Rusiei sau Tristan da Cuhna. Alături de pinguini, foci, balene și alte vietăți pe care le-a văzut pentru prima dată în aceste expediții, a înțeles că fericirea deplină o simți în mijlocul naturii.

Codruța s-a alăturat echipei în 2019 și este creatoare de conținut, researcher, traducător și asistent de producție pentru proiectele derulate alături de echipa România Sălbatică și NTD Film. Face parte din echipa de organizare a LYNX Festival și este membru fondator al Asociației România Sălbatică.

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului