banner

Filme

spectacolul oferit de natura României

România Sălbatică

Primul teaser al celui mai amplu film documentar despre natura țării noastre.


Început în 2018 de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, filmul documentar România Sălbatică va prezenta natura țării noastre așa cum nu s-a mai făcut până acum și va încununa munca depusă de întrega echipă și de toți colaboratorii implicați timp de mai bine de 10 ani în acest proiect. Filmul va fi lansat în 2021 și va fi disponibil gratuit.

+ peste 50 de deplasări în 3 ani și aproape 300 de zile de teren;

+ peste 100 de ore de material filmat în majoritatea regiunilor spectaculoase ale României;

Filmări în premieră pentru țara noastră și povești unice despre biodiversitatea României;

Distribuție gratuită în cadrul unor evenimente naționale și posibilitatea vizionării online;

Cel mai amplu film documentar dedicat naturii din țara noastră.

O altă componentă importantă a proiectului este un album de fotografie, cu peste 250 de pagini, ce este disponibil prin precomandă. Cum întregul scop al proiectului a fost unul educativ, o mare parte din tirajul albumului va fi donată către aproximativ 500 de școli și biblioteci publice. Filmul va fi și el disponibil în școli, pentru a ajuta la educarea unei noi generații de oameni care să iubească natura.

Documentarul urmează să fie lansat în cinematografe în 2021, iar mai apoi va fi disponibil într-o caravană națională cu proiecții gratuite în mai multe orașe din țară, însă până atunci vă invităm să vedeți primele imagini din film și să vă alăturați comunității noastre de pe pagina de Facebook.

Galerie foto | Comandă album foto

Alte filme