Pădurile virgine - banner
Filme
spectacolul oferit de natura României

Natura Brașovului

Descoperă cele mai frumoase zone naturale ale județului și află despre cele mai interesante activități ce pot fi practicate în aer liber.


La inițiativa ProPark - Fundația pentru arii protejate, Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au definitivat în 2017 un film documentar care să arate frumusețea naturii din județul Brașov. Filmat în Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Natural Bucegi, Munții Făgăraș, Ciucaș, Perșani, Podișul Hârtibaciului, Dumbrăvița și multe alte rezervații naturale, filmul arată nu numai frumusețea naturii, dar și câteva dintre activitățile care se pot desfășura în aceste zone. Indiferent că ne gândim la drumeție, alpinism, fotografie, birdwatching, speologie sau ciclism, natura din jurul Brașovului oferă nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber într-un mod activ.

Filmul a intrat în selecția oficială la mai multe festivaluri internaționale din PoloniaElvețiaPortugaliaChina etc. și a câștigat două premii, Best camera work la festivalul To serve and protect din Rusia și Sir Edmund Hillary award la Mountain Film Festival.

INFO: Format 4K | Limba: română | Subtitrare: engleză | Durată: 25min

Alte filme