Domogled - Valea Cernei - banner

Daniela Sicaru


„Am aflat de proiectul România Sălbatică încă din 2013, atunci când acesta era prezentat sub forma unei expoziții foto în cadrul Festivalului de Fotografie Secvențe din Ploiești. M-au atras fotografiile din proiect și dorința lui Dan Dinu de a documenta toate parcurile naturale și naționale din țara noastră. Am realizat astfel cât de puțin ne cunoaștem țara și câte locuri naturale minunate avem de protejat.

Ulterior, în 2019, m-am alăturat proiectului deoarece m-a atras foarte mult potențialul educativ și mi-am dorit să contribui și eu. M-am implicat în crearea de conținut pentru social media, documentarea și scrierea articolelor pentru website-ul România Sălbatică și orice alte activități care au ajutat la educarea și creșterea comunității de oameni iubitori de natură.

Este o experiență extraordinară să văd cum ideile și discuțiile pornite de o mică echipă de voluntari se transformă în lucruri reale. De la lucruri simple, precum Roata România Sălbatică, la tot procesul creării albumului foto, a aplicației, a filmului documentar și a festivalului Lynx, am putut să văd pas cu pas cum pasiunea, dedicarea și munca au adus la crearea unor produse de calitate. Mă bucur să fiu parte dintr-o echipă dinamică, cu oameni prietenoși, dar sălbatici, mereu cu inițiativă și puși pe lucruri mărețe.”

 

Daniela este parte din echipă din 2019. Lucrează ca programator în cercetare, într-o companie de IT, iar în cadrul asociației contribuie la scrierea articolelor, coordonarea voluntarilor în cadrul LYNX Festival și se implică activ în inițiativele asociației. S-a implicat în multe proiecte ca voluntar, printre care Festivalul de Fotografie „Secvențe” și activitățile FORONA (Organizația Fotografilor de Natură din România).

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului