Domogled - Valea Cernei - banner

Daniela Sicaru


„România Sălbatică m-a atras pentru că este un proiect cu impact, care îmbină armonios pasiunile mele de suflet: fotografia și natura. Întodeauna mi-a plăcut să mă implic în activitățile care promovează frumosul și ajută la dezvoltarea locală, iar acest proiect nu face altceva decât să cuprindă și să promoveze valorile unice naturale ale țării.

Pentru mine, scrierea de articole este o provocare și o plăcere în același timp. Întodeauna mi-a plăcut cercetarea, iar fiind parte din acest proiect descopăr frumusețile țării și îmi continui dezvoltarea pasiunilor, ceea ce îmi oferă o mare bucurie.”

 

Daniela este inginer software și a ales să se mute în Brașov pentru a fi mai aproape de munte. În timpul liber îi place să călătorească, să meargă pe munte și să fotografieze. S-a implicat în multe proiecte ca voluntar, printre care amintim Festivalul de Fotografie „Secvențe” și Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România).

Fotografia i-a oferit educația necesară să aprecieze cu adevărat eforturile depuse în promovarea și protejarea zonelor naturale și, totodată, i-a oferit motivația să continue dezvoltarea în acest domeniu.

Daniela scrie articole pentru website-ul România Sălbatică și se ocupă cu administrarea paginii noastre de Facebook.

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului