Ciucaș - banner

Cristina Țepeluș


“Sunt un voluntar convins. Încă din liceu am fost atrasă de ONG-urile care au în centru educația. Mai târziu, pe lista pasiunilor mele am adăugat drumețiile, natura, fauna și flora. Atunci când am văzut anunțul lui Dan Dinu legat de extinderea echipei România Sălbatică, am ales să mă alătur.

Apreciez faptul că mediul de lucru este unul format din specialiști, persoane cu experiență în domeniul protecției și conservării naturii, și am astfel oportunitatea de a-mi aduce propria contribuție și de a lucra la proiecte diverse. Mă motivează faptul că văd cum crește această comunitate, iar resursele și informațiile pe care le promovăm ajung la atât de multă lume, mai ales la elevi și studenți. Bineînțeles, mă motivează și faptul că fac parte dintr-o echipă faină, creativă și voioasă de prieteni.”

 

Cristina este parte din echipă din 2019. Lucrează pe partea de training într-o companie de IT, iar în cadrul asociației contribuie la scrierea de articole și se implică activ în cadrul proiectelor și inițiativelor asociației.

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului