Delta Dunării - banner

Ioana Popa


„Întâlnirea cu România Sălbatică a reprezentat pentru mine un nou început, deopotrivă prin reconectarea la natură, cât și prin reînnoirea încrederii că, indiferent de cât de greu este drumul pe care ai pornit, e important să nu renunți.

Despre povestea din spatele proiectului am aflat în 2019, în timpul unei ture foto cu Dan Dinu. Apoi a urmat colaborarea pentru siglele România Sălbatică și Delta Sălbatică, iar treptat-treptat m-am integrat în echipă, alături de oamenii frumoși care o formează.

Am descoperit în timp că, dincolo de imaginile spectaculoase, România Sălbatică ne pune față în față cu măreția naturii și fascinanta lume ascunsă din sălbăticie, și reprezintă o lecție despre importanța de a da mai departe frumosul pe care natura ți-l presară în suflet cu ocazia fiecărei interacțiuni.”

 

Ioana lucrează în domeniul IT și este membru în Asociația FORONA, iubește natura și drumețiile montane și s-a alăturat echipei în 2023, unde își folosește pasiunea pentru grafică în activitățile asociației, printre care LYNX Festival sau aplicația România Sălbatică.

Echipa

Echipa și susținătorii proiectului