Cheile Bicazului - banner

Expoziția România Sălbatică

cele mai frumoase imagini ale proiectului


Expoziția dedicată imaginilor din proiectul România Sălbatică a fost vernisată în opt orașe mari din România și a fost vizitată de peste 50.000 de oameni.

 

După etapa fotografică a proiectului, desfășurată între 2010 - 2013, a rezultat o expoziție de fotografie în aer liber cu 50 de imagini în format mare ce au fost expuse în unele dintre cele mai vizitate zone ale celor mai mari orașe din țară (București, Timișoara, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și Iași).

Imaginile au fost folosite în diverse alte proiecții și prezentări, iar în 2021, odată cu lansarea filmului documentar la TIFF în Cluj-Napoca, s-a realizat și o expoziție de fotografie de interior cu alte 50 de imagini mai noi care a fost expusă pe parcursul festivalului. Această expoziție a fost adusă apoi la Brașov unde a fost expusă în mai multe locații.

Tot în 2021 am făcut un pas mai departe pentru a promova natura României și în afara graniței, iar expoziția noastră în aer liber a fost vernisată la Varșovia, în Polonia. Planurile noastre de a duce expoziția în afară țării vor continua și în următoarea perioadă.

Proiect expoziție