banner
Articole & Evenimente
ce să vezi și unde să mergi dacă ești pasionat de natură

Făgăraș Fest

descoperă Munții Făgăraș într-un festival prietenos cu natura

13 - 15 Septembrie 2019

Vino să descoperi Munții Făgăraș la un festival cu și despre natură, aventură, relaxare, muzică, experiențe de neuitat, tradiții și cultură locală. Făgăraș Fest celebrează natura și oamenii din zona munților Făgăraș între 13-15 septembrie pe platoul din fața Cabanei Voina, comuna Lerești, Jud. Argeș, la poalele Masivului Iezer-Păpășa.

Programul este plin. Vă așteaptă un târg cu produse locale, activități pentru copii de tip vânătoare de comori și ateliere de educație, cinemateca naturii în aer liber, plimbări ghidate, drumeții în natură, competiție de aventură, dezbatere tematică și alte surprize.

Intrarea este gratuită!

Evenimentul este organizat de ProPark- Fundația pentru Arii protejate și Fundația Conservation Carpathia. Scopul organizațiilor este de a promova unicitatea și frumusețea ariilor protejate din România și de a atrage atenția asupra importanței protejării celor mai întinse păduri sălbatice de pe continent, în beneficiul oamenilor și al naturii. Vă provocăm să participați la un eveniment cu un impact minim asupra naturii și maxim asupra dezvoltării durabile a comunităților locale.

Mai multe detalii despre program, logistică și cazare pe website-ul oficial al festivalului https://www.carpathia.org/ro/fagaras-fest/

Vă așteptăm!

Articole pe aceeași temă

Arii protejate