Afiș film
Articole & Evenimente
ce să vezi și unde să mergi dacă ești pasionat de natură

Programul din cinema

al documentarului România Sălbatică


A venit momentul să împărtășim cu voi acest moment minunat în care filmul nostru ajunge în peste 60 de cinematografe din toată țara. Aveți lista acestora pe www.transilvaniafilm.ro.

 

Haideți să vă dăm și trei motive pentru care să vedeți în acest weekend documentarul România Sălbatică la cinema:

 

SUNETUL & IMAGINEA

Chiar dacă am avut parte de nenumărate proiecții cu sunet de calitate, de fiecare dată acesta a fost stereo. Sunetul filmului a fost mixat în 5.1 surround și doar în cinema se va auzi așa cum trebuie. Imaginea a fost și ea adaptată să se vadă optim la cinema, așa că trebuie să profitați de experiența completă.

 

SUSȚINEREA

Faptul că voi cumpărați un bilet ne ajută să putem să mergem mai departe pe acest drum și să facem proiecte la fel de ample pe viitor. Nu putem să negăm faptul că fiecare bilet vândut ne acoperă câte un pic din munca depusă în toți acești ani. Normal că nu am plecat la drum pentru o remunerație ci din pură pasiune, dar deh, toată lumea trebuie să și supraviețuiască.

 

PERSPECTIVA

De departe cel mai important motiv aș spune eu este acela de a încerca să schimbăm o perspectivă, aceea că cinematografele nu cred foarte mult în filme documentare, cu atât mai puțin în cele de natură. Dacă ești ca și noi și ți-ai dori să vezi mult mai multe documentare faine de natură la cinema, păi atunci hai să le demonstrăm că și acestea pot genera un public numeros. Prin tiparul nostru de consum influențăm ceea ce ni se servește pe viitor.

 

După cum vedeți, fiecare motiv este diferit. Primul este pentru a te bucura tu mai bine de film, al doilea este pentru a ne sprijini pe noi, iar al treilea este pentru a beneficia împreună de mai multe documentare de calitate. Totul depinde de acest prin weekend. Dacă filmul are succes, va sta mai mult la cinema, la ore mai bune și va crea un precedent de care să ne bucurăm cu toții mai târziu.

Ne vedem la film!

Articole pe aceeași temă

România Sălbatică

Evenimente viitoare