banner

Bianca Ștefănuț


“Natura a făcut mereu parte din viață mea și o caut în orice colț al lumii, fiindcă îmi oferă un izvor de bucurie, înțelepciune și frumusețe. România Sălbatică însumează multe dintre lucrurile care îmi sunt dragi: țara mea, natura, filmul documentar, fotografia și de aceea sunt foarte entuziasmată să fac parte din echipă.

Promovarea importanței conservării naturii o să fie principalul meu scop în cadrul proiectului România Sălbatică, pe locul doi, dar la fel de important, este încurajarea oamenilor să descopere și să respecte ariile protejate de la noi.”

 

Bianca este artist digital și este mereu în căutarea unor povești cu substanță. Masteratul în Creative Digital Media, absolvit în Marea Britanie, i-a permis realizarea primului film documentar dedicat importanței basmului tradițional românesc, „Între două lumi”, care celebrează comuniunea omului cu natura.  

Job-urile în mass-media, advertising și organizare evenimente i-au sporit abilitatea de a contura strategii de promovare și de a realiza identități vizuale care vorbeasc de la sine. În prezent Bianca realizează filme de prezentare, fotografii și promovare online pentru artiști, asociații non-profit și evenimente culturale. 

Bianca administeaza pagina noastră de Facebook și găsește soluții creative pentru a ne promova online și offline.

Bianca Ștefănuț

Echipa și susținătorii proiectului